nieuws

PEC Zwolle houdt de nul en pakt knap punt bij Feyenoord

PEC Zwolle heeft vanavond knap een punt overgehouden aan het uitduel bij Feyenoord. De Rotterdammers kregen veel kansen, maar vonden het net niet en het bleef bij 0-0 in De Kuip.
Zwolle begon sterk en kreeg al snel een kans via Nijland. Hij omspeelde Jones, maar schoot naast. Even later tikte dezelfde doelman met moeite een inzet van Namli over zijn doel. Na een kleine twintig minuten was Larsson dichtbij namens Feyenoord, maar hij krulde net langs de kruising. Kort voor rust was Namli nog dichtbij, maar zijn aangeraakte schot ging over. In de blessuretijd was Freire belangrijk door Vilhena van schieten te houden en even later was het rust: 0-0.
Feyenoord begon beter aan de tweede helft, maar kreeg geen grote kansen. Na een uur kwam Jörgensen in het veld en dat zorgde voor nog meer dreiging. Eerst schoot hij naast en even later op de paal. Berghuis schoot even later hard over en ook Toornstra probeerde het met schoten. Maar Boer stond goed te keepen en de verdediging wist het tweede schot van de middenvelder te blokken. Zwolle kwam er nauwelijks nog uit, maar wist wel de nul te houden en dus bleef het doelpuntloos in De Kuip en nam Zwolle een punt mee in de bus.

Feyenoord - PEC Zwolle 0-0

Arbiter: Higler
Geel: Amrabat, Ehizibue, Mokhtar, Nijland, Berghuis
Feyenoord: Jones; Amrabat, Tapia (Van Beek/21), St. Juste, Haps; El Ahmadi, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Boëtius (Jörgensen/59), Larsson (Basaçikoglu/85).
PEC Zwolle: Boer; Ehizibue, Marcellis, Freire, Van Polen; Thomas, Saymak, Dekker (Bakker/72); Namli (Marinus/83), Nijland, Mokhtar (Ondaan/58).
Bekijk hier alles statistieken van PEC Zwolle na het duel bij Feyenoord.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.