nieuws

Nipte overwinning HSC'21 bij HBS

HSC'21 wint bij HBS
HSC'21 wint bij HBS
HSC'21 kon zondagmiddag na een relatief gemakkelijk middag met een gerust hart terugkeren naar huis. Door een prachtige vrije trap van Joost Screever won de ploeg uit Haaksbergen met 1-0 bij HBS.
HSC'21 begon sterk aan de wedstrijd, maar het was HBS dat de eerste grote kans kreeg via Mike de Geer. De bal rolde voorbij het doel van HSC, waarna de thuisploeg kon aanvallen. Beide ploegen wisten stand te houden, waardoor het na drie kwartier speeltijd nog steeds 0-0 stond.

Wonderschone vrije trap

Na rust waren de ploegen gelijkwaardig aan elkaar, en had HSC mazzel op het moment dat de scheidsrechter geen penalty gaf voor een discutabele tackle in het strafschopgebied. De eerste grote kans in de tweede helft kwam daarna alsnog van HBS. In een knullige situatie kon De Geer de bal bijna over de doellijn tikken. De stand bleef echter 0-0. Dit veranderde op het moment dat HSC een vrije trap kreeg. Joost Screever schoot de bal snoeihard in de kruising achter de doelman, en opende daarmee de score. 
Na de openingstreffer bleef HSC de bovenliggende partij, maar ontstonden er afgezien van een gemiste kopbal weinig kansen. Het bleef uiteindelijk bij 0-1. 
Bekijk hier de fraaie 0-1 van Screever:

HBS - HSC'21 0-1

0-1 Screever (67)
Bekijk hier de statistieken van HSC'21 na het duel bij HBS.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.