nieuws

Pröpper en Bruns balen allebei van gelijkspel tussen Heracles en Vitesse

Heracles leek vanmiddag op de winst af te stevenen tegen Vitesse, maar kort voor het einde zorgde voormalig Heraclied Bryan Linssen toch nog voor de 1-1 en dat was ook de eindstand. Verdediger Robin Pröpper baalde dan ook na afloop.
"Reuven (Niemeijer, red.) krijgt twee of drie mogelijkheden, het schot van Darri. Je had denk ik met 2-0 voor kunnen staan in de rust, dat was heerlijk geweest. En na de 1-0 kregen we nog een hele grote mogelijkheid met Vincent (Vermeij, red.). Daar moet je een beetje geluk mee hebben om het uit te breiden en dan trek je die overwinning over de streep. Alleen nu is het toch wel zuur dat het zo afloopt."

Thomas Bruns

Thomas Bruns keerde met Vitesse terug bij de club waar hij jarenlang speelde. Hij kijkt met dubbele gevoelens terug op de middag. "Ik had liever drie punten gehad, maar over het algemeen was het denk ik wel een mooie middag." Het was even wennen voor de speler uit Wierden: "Het is de eerste keer dat ik überhaupt tegen een oude club speel op het hoogste niveau, dus dat is wel even vreemd. Ik denk dat ik er alles aan heb gedaan om vanmiddag goed af te sluiten."
In de audio de volledige interviews met beide heren.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.