nieuws

René Hake duidelijk: "We hebben een wanprestatie geleverd"

FC Twente-trainer René Hake wond er na afloop van het verloren uitduel met Willem II (3-1) geen doekjes om. "We hebben vandaag een wanprestatie geleverd", was het kritische oordeel van de oefenmeester.
"We wilden Willem II snel onder druk zetten en daar niet te lang mee wachten. Dat hebben we denk ik in fasen niet goed genoeg gedaan, waardoor zij een aantal keer makkelijk konden voetballen en bij ons in de zestien konden komen, zonder echt groot gevaar" sprak Hake, die af en toe ook goede dingen zag. "Er waren ook momenten waar we redelijk snel de bal veroverden en dreiging naar voren hadden. Dat leverde geen kansen op want volgens mij was de penalty het eerste schot op doel."
Hij vervolgt: "Dan sta je wel met 1-0 voor ondanks dat je niet goed speelt. We geven daarna heel onnodig de 1-1 weg. Ik vind dat we in de tweede helft meer moeten afdwingen, maar ook daarin verschilde het niet met de eerste helft. Bij de tegengoal dekken we en verdedigen we niet goed. En gaat de keeper ook nog in de fout. Daarna wil je wat gaan forceren, maar op een schot van Holla na, is er niet veel van gekomen", aldus Hake. 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.