nieuws

Topscorers: Van der Meulen weer naast Kavak, vierde voor Brakke

Het was qua doelpunten geen goed weekend voor de veertien Overijsselse clubs in de eredivisie, 2e divisie, 3e divisie, hoofdklasse en eredivisie vrouwen. Gezamenlijk kwamen ze slechts tot twaalf treffers. Hieronder een overzicht van de doelpuntenmakers en topscorers.

Eredivisie

Slechts twee doelpunten maakten de drie Overijsselse eredivisieclubs afgelopen weekend. Oussama Assaidi maakte zijn tweede voor FC Twente en Kristoffer Peterson van Heracles Almelo maakte zijn eerste. Youness Mokhtar van PEC Zwolle blijft de leider in de eredivisie met vijf treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

Jupiler League

Pieter Langedijk maakte gisteren het enige doelpunt voor Go Ahead Eagles. Het was zijn derde van deze jaargang en is daarmee tweede achter Sam Hendriks, die er acht maakte. Bekijk hier het volledige overzicht.
Langedijk maakte zijn derde (foto: Pro Shots)

2e divisie

HHC kwam niet tot scoren tegen koploper Katwijk. Koos Werkman en Rick Hemmink blijven daar de topscorers met vier treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

3e divisie

De drie clubs in de 3e divisie kwamen tot drie treffers. Jong FC Twente maakte er twee. Voor Rashaan Fernandes en Siebe Schets was dat de eerste van het seizoen. Joost Screever maakte met een prachtige vrije trap ook zijn eerste seizoenstreffer voor HSC'21. Ploeggenoot Bas ter Hogt blijft de leider in de 3e divisie met vijf treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.
Screever scoorde fraai voor HSC'21 (foto: Wim Busschers)

Hoofdklasse

In de hoofdklasse staat Chris van der Meulen weer naast Omar Kavak. Hij maakte zijn zevende voor Berkum en Kavak kwam niet tot scoren voor Genemuiden. Martijn Brakke maakte zijn vierde van het seizoen voor Staphorst en Johnsen Bacuna maakte zijn derde voor Berkum. Bekijk hier het volledige overzicht.

Eredivisie Vrouwen

Yvette van Daelen zorgde gisteren voor beide doelpunten van PEC Zwolle Vrouwen bij Ajax. Het waren haar eerste twee treffers van het seizoen. FC Twente kwam tegen PSV niet tot scoren en verloor de koppositie. Ellen Jansen is wel de topscorer van Overijssel. Ze staat op vier treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.