nieuws

VIDEO: Dit zijn de sigarettenrovers bij Emté in Haaksbergen

Onder de Loep
Onder de Loep © RTV Oost / Onder de Loep
Ze nemen voor 4500 euro aan sigeretten mee. In dekbedovertrekken. Twee personen zijn gefilmd door de bewakingscamera's in supermarkt Emté aan de Ferdinand Bolstraat in Haaksbergen. De politie heeft de beelden vrijgegeven in de hoop de daders te vinden.
In de nacht van zondag 1 op maandag 2 oktober wordt de deur van de supermarkt opengebroken met een koevoet. Het is dan 12 minuten voor vier 's nachts. Twee personen lopen daarna met grote dekbedovertrekken de winkel in en gaan direct naar de servicebalie. 

Buit 4500 euro

Alle pakjes sigaretten die in de schappen liggen proppen ze in de dekbedovertrekken. Nog geen drie minuten later staan ze weer buiten. Hun buit: bijna 4500 euro aan sigaretten. 
De mannen hebben zich goed vermomd, maar de politie hoopt dat iemand de personen herkent aan hun kleding, postuur of houding. Als dat zo is, neem dan contact op met de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer). Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl/melden
Eerder dit jaar waren Albert Heijn filialen in Enschede en Hengelo doelwit van sigarettendieven. Daar zijn uiteindelijk twee verdachten uit Almere voor aangehouden. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.