nieuws

Pusic over vertrek Hake: "Brengt toch een bepaalde emotionele waarde met zich mee"

De verwijdering van René Hake bij het eerste elftal van FC Twente heeft indruk gemaakt op Marino Pusic. De assistent is morgenavond interim-trainer tijdens het duel tegen Roda JC en had het vertrek van Hake niet zien aankomen.
"Dat had ik niet verwacht op dat moment. We weten allemaal in dit vakgebied dat dit ooit kan gebeuren, iedere trainer heeft het besef, maar iedere trainer hoopt dat het niet gebeurt. Wat dat betreft is het altijd onverwacht en altijd onterecht."

Emotionele lading

Hij beschrijft zijn band met Hake: "We hebben fantastisch samengewerkt in de afgelopen twee jaar en dat brengt toch wel een bepaalde emotionele lading met zich mee, dit soort dingen. Ik had hier vandaag het liefst niet gestaan onder deze omstandigheid. Maar dat zeg ik puur als mens. Tegelijkertijd weten we allemaal dat dit onderdeel van het vakgebied is en dat je daar professioneel in moet zijn."
"En dat is ook precies hetgeen dat René siert en hoe die als mens is, ook al professional. En dat is dat hij graag wil dat wij ook onze verantwoordelijkheid nemen in deze situatie en proberen er het beste van te maken."
In de video het hele gesprek met Pusic.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.