nieuws

Hofjongerenproject van start met festival in Goor

Met het Hofdance-festival is vrijdagavond in Goor het officiële startschot gegeven voor het project Hofjongeren van de stichting Doors Wide Open in de gemeente Hof van Twente.
De Hofjongeren willen zich naast het organiseren van jeugdactiviteiten ook inzetten voor de kwetsbaren in de samenleving. Zo is er in de zomer al een caravan opgeknapt waar gezinnen die het financieel niet breed hebben, mee op vakantie zijn geweest op een beschikbaar gestelde plaats op een camping in Nijverdal.

Startschot

Vrijdagavond werd het officiële startschot voor het project gegeven door wethouder Pieter van Zwanenburg. Dat gebeurde tijdens een festival op sportpark Heeckeren waar optredens waren van diverse bands en DJ's en er activiteiten waren zoals een FIFA-toernooi en een rally-simulator.

Stuk TV

Hoogtepunt was het optreden van de makers van het immens populaire Youtube-kanaal Stuk TV. Zij waren aanwezig met een DJ-show en traden in de regen op voor enkele honderden Goorse jongeren. Daarvan hoopt de overkoepelende stichting Doors Wide Open een deel van te bewegen om zich ook in te gaan zetten voor Hofjongeren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.