nieuws

Jong FC Twente boekt bij Jong Volendam vierde zege van het seizoen

Rashaan Fernandes
Rashaan Fernandes
Jong FC Twente heeft vanmiddag de vierde overwinning van het seizoen geboekt in de 3e divisie. De ploeg van trainer Dennis Demmers kwam bij Jong Volendam nog wel op achterstand, maar won met 4-1.
In de eerste helft waren er weinig kansen en het leek op 0-0 af te stevenen in Volendam. Kort voor rust was het echter toch raak voor de thuisploeg. Dylan Mertens mocht aanleggen vanaf de stip na een handsbal van David Sambissa en faalde niet: 1-0. Dat was ook de ruststand.
Kort na de pauze kreeg Jordy Hilterman de kans op de 2-0, maar miste een strafschop. Hij mocht hem opnieuw nemen nadat er te vroeg werd ingelopen, maar deed dat op dezelfde wijze en opnieuw werd de bal gekeerd door doelman Jeffrey de Lange. Even later was het aan de andere kant wel raak. Rashaan Fernandes zorgde voor de 1-1. Kort daarna kreeg Siebe Schets een goede kans op de 1-2, maar scoorde niet. Even later was het wel raak invaller Jonatan Frimann zorgde voor de 1-2. Schets scoorde kort daarna wel de 1-3 en kort voor het einde besliste Fernandes de eindstand op 1-4 door een strafschop te benutten.

Jong FC Volendam - Jong FC Twente 1-4

1-0 Dylan Mertens (42/strafschop)
1-1 Rashaan Fernandes (65)
1-2 Jonatan Frimann (76)
1-3 Siebe Schets (83)
1-4 Rashaan Fernandes (86/strafschop)
Bekijk hier alle statistieken van Jong FC Twente na het duel tegen Jong Volendam.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.