nieuws

Quick'20 vergooit voorsprong na rode kaart Leenders

Quick'20 heeft zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen EVV. De ploeg van trainer Michel Steggink was de bovenliggende partij, maar op sportpark Vondersweijde schoot het zichzelf in de voet.Â
Ondanks dat de thuisploeg het betere van het spel had en het duel dicteerde, waren het de bezoekers die de grootste kans kregen. EVV ging één-op-één met doelman Van Berkel, die als winnaar uit de strijd kwam. Verder kende het eerste bedrijf weinig noemenswaardige momenten.

1-0
In het begin van de tweede helft waren de rollen omgedraaid. EVV kwam goed uit de kleedkamer, maar het was Quick'20 dat de score opende. Uit een indraaiende vrije trap kopte Kemerink het leer tegen de touwen. De Oldenzaalse defensie stond als huis en EVV kwam nauwelijks onder de druk uit.

Rood

Er leek dan ook geen vuiltje aan de lucht voor Quick'20, totdat zij met een man minder op het veld kwamen te staan. Leenders kreeg een directe rode kaart, nadat hij zijn tegenstander van achteren tackelde. Even hierna maakte Simmons vanaf de rand van de zestien de gelijkmaker, 1-1. Dit was tevens de eindstand.

Quick'20 - EVV 1-1

1-0 Kemerink (55)
1-1 Simmons (80)
Rood: Leenders (78)
Bekijk hier de statistieken van Quick'20 na het duel met EVV.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.