nieuws

Landstede Basketbal toont veerkracht en is nog altijd ongeslagen koploper

Een foutloze seizoensstart voor de basketballers van Landstede Basketbal. Zondagmiddag boekte de ploeg de vierde overwinning op rij door titelconcurrent New Heroes met een nederlaag (72-65) naar huis te sturen.Â
Landstede startte ijzersterk en stond binnen enkele minuten al met 5-0 voor. Daarna draaide het wedstrijdbeeld echter volledig en zakte de ploeg van coach Herman van den Belt ver weg. Deze lijn trok Landstede in het tweede kwart door, waardoor er tijdens de rust tegen een 33-38 achterstand aangekeken werd.

Veerkracht

Met Sherron Dorsey-Walker als smaakmaker, knokten de Zwollenaren zich terug. Aan het eind van kwart drie was de stand 54-48, in het voordeel van Landstede. In het vierde en laatste kwart kwam de overwinning niet meer in gevaar en speelde de thuisploeg het duel zakelijk uit: 72-65.

Koploper

Door de overwinning op New Heroes heeft koploper Landstede Basketbal na vier duels nog altijd de maximale score. Volgende week zaterdag staat er een uitwedstrijd op het programma, dan is ZZ Leiden de tegenstander. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.