nieuws

Topscorers: Assaidi dichter bij Mokhtar, Hendriks op negen treffers

Afgelopen weekend vielen er weer veel Overijsselse treffers in de eredivisie, 2e divisie, 3e divisie en hoofdklasse. Hieronder een overzicht van alle topscorers per divisie.

Eredivisie

Oussama Assaidi maakte er afgelopen weekend twee voor FC Twente en zit leider Youness Mokhtar op de hielen. Assaidi staat nu op vier doelpunten en de aanvaller van Zwolle heeft er een meer. Verdediger Bram van Polen maakte alweer zijn derde en staat de gedeelde derde plek met Paul Gladon van Heracles Almelo. Bekijk hier het volledige overzicht.

Jupiler League

Go Ahead Eagles maakte er vrijdagavond vier. Topscorer Sam Hendriks voegde er een totaal aan zijn totaal, dat nu op negen treffers staat. Joey Suk en Leon de Kogel maakte hun twee van het seizoen en Xandro Schenk scoorde voor het eerst. Bekijk hier het volledige overzicht.
Hendriks en De Kogel scoorden voor GA Eagles (foto: Pro Shots)

2e divisie

Shkodran Metaj maakte zaterdag zijn tweede van het seizoen voor HHC Hardenberg. Ook Ashwin Manuhutu kwam tot scoren. Dat betekende zijn eerste treffer. Koos Werkman en Rick Hemmink gaan aan de leiding met vier treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

3e divisie

Rashaan Fernandes kwam zaterdag twee keer tot scoren in voor Jong FC Twente. Hij staat daardoor nu op drie treffers. Ploeggenoten Jonatan Frimann en Siebe Schets maakten hun tweede treffer. Dennis Kemerink scoorde voor het eerst voor Quick'20. Bas ter Hogt van HSC'21 scoorde niet, maar blijft wel de leider met vijf treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

Hoofdklasse

Hielke Penterman scoorde zaterdag twee keer voor Excelsior'31, daardoor staat hij nu op vijf treffers en is tweede achter leiders Chris van der Meulen en Omar Kavak. Beiden staan op zeven treffers. Ploeggenoten Cem Köse en Hakim Ezafzafi maakten zaterdag hun derde voor de ploeg uit Rijssen. Bekijk hier het volledige overzicht.
Köse maakte zijn derde voor Excelsior'31 (foto: Excelsior31.nl)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.