nieuws

Tweede aanhouding in verband met dood 1-jarig meisje in Hengelo

Tweede aanhouding dood 1-jarig meisje in Hengelo
Tweede aanhouding dood 1-jarig meisje in Hengelo
De politie heeft een 21-jarige vrouw uit Hengelo aangehouden in verband met de dood van een 1-jarig meisje in Hengelo, twee weken geleden. De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van het meisje.
De politie kreeg 12 oktober een melding van een incident in een flatwoning aan de Theresiastraat. Daarbij was het slachtoffertje ernstig gewond geraakt. Na reanimatie werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 's Avonds meldde de politie dat het kindje was overleden.
De politie is direct een technisch en forensisch onderzoek gestart. Er is in de woning onderzoek gedaan, er is een buurtonderzoek gehouden en er zijn betrokkenen uit de omgeving van het meisje gesproken.
Vorige week werd een 31-jarige man uit Hengelo aangehouden in dezelfde zaak. Over de link tussen beide arrestanten en het slachtoffertje doet de politie geen uitspraken.

TGO wil meer informatie over doodsoorzaak

Het Team Grootschalig Onderzoek is op zoek naar specifieke informatie over de doodsoorzaak van het meisje. Na de aanhouding van de man vroeg de politie nog om algemene informatie. Op de vraag waarom de politie nu om specifieke informatie vraagt over de doodsoorzaak gaat de woordvoerder niet in.
Mensen die meer informatie hebben over de doodsoorzaak kunnen contact opnemen via tgo-india@politie.nl of via 0800-6060.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.