nieuws

Go Ahead Eagles door Fortuna Sittard uitgeschakeld in KNVB Beker

Go Ahead Eagles is in de tweede ronde van de KNVB Beker uitgeschakeld. De ploeg ging op bezoek bij Fortuna Sittard, dat niet met de sterkste elf speelde, met 3-0 onderuit.
Na ruim een kwartier zonder kansen was het raak voor de thuisploeg. Lars Hutten kopte raak op aangeven van Christopher Braun. Sam Hendriks kreeg een goede kans op de gelijkmaker, maar zag doelman Aykut Özer redding brengen. Givan Werkhoven dacht wel te scoren, maar zijn treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel. De ruststand was 1-0.
Na rust kwam Leon de Kogel voor Werkhoven en ging Go Ahead op zoek naar de 1-1. Ondanks enkele kansen kwam die er niet. Aan de andere kant werd het zelfs 2-0. Mickael Malsa scoorde uit een scrimmage en dus moest Go Ahead vol aan de bak. Trainer Leon Vlemmings bracht Patrick Maneschijn voor verdediger Dennis Hettinga. Het leverde niet de gewenste treffer op. Sterker nog, het werd aan de andere kant 3-0 en dat betekende de beslissing. Wessel Dammers kopte de 3-0 binnen. Dat was even later ook de eindstand en dus zit het bekertoernooi voor Go Ahead erop.

Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles 3-0

1-0 Hutten (17)
2-0 Malsa (62)
3-0 Dammers (77)
Arbiter: Manschot
Geel: Saddiki, Langedijk
Fortuna Sittard: Özer, Braun, Schuurs, Dammers, Malsa (Tinnemans/82), Essers, Semedo (Stokkers/63), Askovski, Saddiki, Hutten (Vidigal/63), Engin.
Go Ahead Eagles: De Fockert; Hettinga (Maneschijn/70), Ketting, Schenk (Beukema/23), Corbin-Ong; Suk, Hölscher, Overgoor, Langedijk; Werkhoven (De Kogel/46), Hendriks.
Bekijk hier alle statistieken van Go Ahead Eagles na het duel tegen Fortuna Sittard.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.