nieuws

Politie houdt verdachte uit Hengelo aan voor mishandelen en steken Almeloër

Politie houdt verdachte uit Hengelo aan voor mishandelen en steken Almeloërs
Politie houdt verdachte uit Hengelo aan voor mishandelen en steken Almeloërs
De politie in Almelo heeft vannacht een 20-jarige man uit Hengelo aangehouden. De man wordt aangehouden op verdenking van het mishandelen en steken van een 32-jarige Almeloër aan een woning in de Adriaen van Ostadestraat in Almelo.
Net na middernacht kreeg de politie een melding van een getuige, die had gezien dat iemand verdacht door de buurt liep. De getuige had het vermoeden er iets niet in de haak was. Agenten vonden bij aankomst het gewonde slachtoffer, die weggerend was van de plek waar hij mishandeld was.
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, maar mocht later die nacht weer naar huis. Op de plek waar het incident gebeurde, heeft de politie het voorwerp waarmee is gestoken aangetroffen. 

Aangehouden

Slachtoffer en verdachte bleken elkaar te kennen en al langer een conflict met elkaar te hebben. Nadat duidelijk werd wie de verdachte was en in welke auto hij reed, ging de politie naar hem op zoek. Rond 02.30 uur, werd de man in zijn auto aangetroffen op de Henriette Roland Holstlaan in Almelo. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.