nieuws

Bijen baalt van tegentreffers: ''Het waren maar drie momenten''

FC Twente ging vrijdagavond in eigen huis met 1-3 onderuit tegen Excelsior. Centrale verdediger Peet Bijen baalt als een stekker van de onfortuinlijke nederlaag.
"We gingen er vol vertrouwen in en we scoren vroeg", doelt Bijen op de vroege openingstreffer van Tom Boere. FC Twente won de afgelopen twee duels (Roda JC en FC Eindhoven) allebei met 3-0. "Het vertrouwen was groot na de afgelopen wedstrijden. Dan is er niets aan de hand."
Met name de tweede helft was ondermaats. "Na rust was het iets stroever. Dat is echter geen reden om er hier met 1-3 af te gaan. Je geeft twee goals weg. Eén uit een ingooi en één uit een hoekschop. Dat is zonde", vervolgt Bijen, die baalt van de manier waarop de tegentreffers tot stand kwamen. "We stonden goed te verdedigen. Het waren maar drie momenten. Maar soms is dat genoeg. Dat bleek vandaag wel weer."
De Enschedeërs gaan echter niet bij de pakken neerzitten. "Dit is vervelend. Maar we gaan gewoon we door. We moeten blijven presteren", aldus een strijdlustige Bijen, die zich nog kort uitlaat over de eventuele komst van Gertjan Verbeek. "Ik zie het wel wie er verschijnt en óf er iemand verschijnt. Wij waren volledig gefocust op de wedstrijd", besluit hij.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.