nieuws

Heracles Almelo boekt belangrijke thuiszege op VVV-Venlo

Heracles Almelo heeft voor het eerst in vier eredivisieduels weer eens een overwinning geboekt. De ploeg van trainer John Stegeman won in eigen huis met 3-0 van VVV-Venlo en vond daardoor weer de aansluiting met de middenmoot in de stand.
Het eerste echte schot kwam van Kuwas, maar vloog over. Even later was Monteiro nog dichterbij, zijn inzet raakte de paal en de rebound ging via Gladon naast. Peterson kopte binnen uit een hoekschop, Seuntjens kon de bal echter van de lijn koppen. Aan de andere kant schoot diezelfde Seuntjens over. Tien minuten voor rust was het raak. Kuwas stoomde op vanaf links, zag niemand voor het doel staan en schoot hard in de korte hoek binnen. Een paar minuten later maakte Peterson bijna een identiek doelpunt en dus was het ineens 2-0. Dat was ook de ruststand.
Kort na de hervatting was Thy dicht bij de aansluitingstreffer, zijn inzet kwam echter terug van de paal. Peterson schoot namens Heracles over en even later kon Pröpper net niet bij een voorzet van Kuwas. Nadat Leemans een vrije trap net naast het doel van Castro schoot, was het aan de andere kant beslist. Unnerstall kreeg een schot van Kuwas niet klem en in de rebound kopte Peterson raak. Castro bracht even later redding op een schot van Seuntjens. Het bleef bij 3-0 in Almelo en dus staat Heracles nu op 12 punten uit 10 duels.

Heracles Almelo - VVV-Venlo 3-0

1-0 Kuwas (36)
2-0 Peterson (40)
3-0 Peterson (70)
Arbiter: Pérez
Geel: Pröpper, Post
Heracles Almelo: Castro; Droste, Pröpper, Van den Buijs, Hardeveld; Niemeijer (Van Ooijen/76), Pelupessy, Monteiro; Kuwas (Huisman/88), Gladon, Peterson (Navratil/82).
VVV-Venlo: Unnerstall; Rutten, Röseler, Promes (Nwakali/46), Janssen (Labylle/70); Seuntjens, Post (Van Bruggen/75), Leemans; Van Crooij, Thy, Hunte.
Bekijk hier de statistieken van Heracles na het duel tegen VVV.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.