nieuws

Nog vijf Overijsselse clubs zonder puntenverlies in het zondagamateurvoetbal

De uitslagen en standen
De uitslagen en standen © RTV Oost
Na vandaag zijn er nog vijf Overijsselse clubs in het zondagamateurvoetbal die nog geen puntenverlies leden. Bekijk hier alle uitslagen en standen.
MVV'29 leed de eerste nederlaag in de 2e klasse J. Bon Boys, dat nu de enige ploeg is zonder nederlaag, was in eigen huis met 2-1 te sterk.
Ook Dedemsvaart ging voor het eerst onderuit. In de 2e klasse L Noord was Germanicus met 4-3 te sterk en daardoor is Dedemsvaart de ongeslagen status kwijt.
FC Suryoye en Barbaros zijn nog zonder puntenverlies in de 3e klasse A. Suryoye won bij Oldenzaal, Barbaros was te sterk voor SC Enschede.
In de 3e klasse C Noord werd het duel van Dalfsen gestaakt. De ploeg is nog zonder puntenverlies en stond met 3-0 voor toen de scheidsrechter er na een uur mee ophield.
Sportclub Overdinkel verloor de topper van Sportlust Glanerbrug in de 4e klasse A. Glanerbrug is daardoor, net als LSV, nog ongeslagen. Overdinkel was dat voor vandaag ook.
GFC leed het eerste puntenverlies in de 4e klasse B en Aramea ging voor het eerst onderuit. Die ploeg verloor van BSC Unisson.
Steenwijkerwold leed ook voor het eerst puntenverlies in de 4e klasse E Noord, bij Pesse werd het 0-0. Oranje Zwart had nog niet verloren, maar deed dat vanmiddag wel. Wacker was met 2-1 te sterk.
Hoonhorst ging opnieuw met ruime cijfers onderuit in de 4e klasse H. De ploeg wacht nog steeds op het eerste punt en verloor bij Diepenveen met 11-2.
In de 5e klasse A pakten Bornerbroek en Manderveen het eerste punt van het seizoen. DTC'07 lukte dat nog niet en die ploeg staat dus nog steeds op nul.
Ulu Spor en IJhorst zijn nog zonder puntenverlies in de 5e klasse A Noord. Beide ploegen wonnen vandaag ook hun vijfde wedstrijd van het seizoen.
Delden won opnieuw in de 5e klasse B en is nog ongeslagen. Het moet Rietmolen nog wel boven zich dulden als koploper.
Mariënheem is nog steeds ongeslagen in de 5e klasse F. Vandaag werd Sallandia verslagen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.