nieuws

Holtense muziekproducent Van Hoevelaak brengt nummer uit over Max Verstappen

De Holtense muziekproducent Edwin van Hoevelaak gaat een nummer over Max Verstappen uitbrengen. Volkszanger Wolter Kroes gaat het lied zingen.
Van Hoevelaak is euforisch over de zege van de Nederlandse autocoureur, dit weekend in Mexico. "De hoogste tijd voor een lied voor onze held", schrijft hij op Facebook.
Van Hoevelaak en Wolter Kroes hadden in het verleden veel succes met het voetbalnummer 'Viva Hollandia'. "Maar rondom het Nederlandse voetbal valt momenteel weinig te juichen", aldus de Holtense muziekproducent. "Daarom een lied voor Max. Dat heeft hij verdiend!"
Eerbetoon 
Van Hoevelaak volgt het Formule 1-circus op de voet. "Ik zit elke race voor de buis. Of het nou overdag is of 's nachts".
Hij ziet het nummer voor Max Verstappen vooral als een eerbetoon aan de jonge autocoureur. "Het is toch ongekend dat hij op die leeftijd al zulke grote wedstrijden wint. Hier gaan we nog jaren plezier van beleven."
Het nummer moet voor het einde van het raceseizoen klaar zijn. De laatste Grand Prix wordt op 26 november in Abu Dhabi verreden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.