nieuws

Beloften: zege PEC Zwolle, Heracles en Go Ahead Eagles verliezen

Erik Israelsson
Erik Israelsson
Van de Overijsselse beloftenteams heeft alleen Jong PEC Zwolle maandag zijn competitiewedstrijd gewonnen. De beloften van Heracles en Go Ahead Eagles leden een nederlaag.

Heracles

Voor Jong Heracles kwam er maandag een einde aan de ongeslagen status. Jong NEC bracht de ploeg uit Almelo de eerste nederlaag toe: 2-1. Jong Heracles was na vijf minuten nog wel op voorsprong gekomen door een treffer van Cherinho Griffith, maar de beloften van NEC trokken na rust de zege naar zich toe.

PEC Zwolle

De beloften van PEC Zwolle waren in eigen huis met 2-0 te sterk voor hekkensluiter Jong Helmond Sport. Bas van Wijnen en Erik Israelsson maakten de treffers voor de ploeg van trainer Albert van der Haar.

Go Ahead Eagles

Jong Go Ahead Eagles heeft de uitwedstrijd tegen Jong Willem II met 2-1 verloren. Patrick Maneschijn maakte de enige treffer voor de Deventenaren; hij benutte een strafschop. Bartholomew Ogbeche had op dat moment al de score geopend voor de thuisploeg. Ogbeche maakte later ook de winnende goal.
Bij Jong Go Ahead deden onder anderen Dennis Hettinga, Orhan Dzepar, Brem Soumaoro en Sander Thomas van de eerste selectie mee.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.