nieuws

Broer van winnaar Holland's Next Top Model wil Montell achterna

Dezelfde sproeten, dezelfde licht getinte huid en hetzelfde rode kroeshaar. Maandag won Montell van Leijen uit Deventer het televisieprogramma Holland's Next Top Model, maar zijn broer wil hem achterna.
Caine van Leijnen werd de afgelopen dagen vaak aangesproken of hij niet de winnaar van Holland's Next Top Model was, want de gelijkenis is echt treffend.

Trots op mijn broer

"Ik word vaak op straat aangesproken met de vraag of ik Montell ben, dat is grappig maar ben gewoon heel trots op mijn broer."  
Caine is zelf ook model, naast zijn werk als barman in een kroeg in Deventer. "Mijn broer had zich al opgegeven voor het programma. Zelf ben ik bezig met mijn agent om te kijken of ik in het buitenland aan het werk kan. Mijn droom is lopen voor Gucci."

Unieke combinatie

Een Antilliaanse vader en een Nederlandse moeder leverde deze dubbele unieke combinatie op. Caine is trots op zijn broer dat hij zover is gekomen.
"Hij is ook trots op mij, maar mijn moeder is toch wel mijn grootste fan. Zij heeft ons ook eigenlijk gestimuleerd om modellenwerk te gaan doen. Het is leuk en ik kijk waar het mij brengt."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.