nieuws

Wie heeft de overvaller van snackbar Jasmijn in Almelo zien wegrennen?

Wie weet meer over de overval op cafetaria Jasmijn in Almelo?
Wie weet meer over de overval op cafetaria Jasmijn in Almelo? © Onder de Loep
De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over een man die op zondagmiddag 22 oktober rond 14.00 uur een overval heeft gepleegd op snackbar Jasmijn aan de Hofkampstraat in Almelo.
Toen een zwartgeklede man met een masker of een doek voor zijn gezicht binnenstapte met een groot mes in zijn hand, wisten de twee aanwezige personeelsleden van de snackbar meteen al dat het mis was.
Eén van de medewerkers was al in het keukentje achter de snackbar en de tweede vluchtte daar bij het zien van de man ook snel naartoe.

Geld en sloffen sigaretten

Door de deur zagen ze dat de overvaller geld en sloffen sigaretten van de merken Marlboro, Lucky Strike, Camel geel en Camel blauw in een zwarte rugtas deed.

Hand in jaszak

Het viel ze op dat de overvaller zijn linkerhand in zijn linker jaszak hield, terwijl hij met rechts het 20 tot 30 centimeter grote metalen mes vasthield. 
De overvaller ging er daarna rennend vandoor via een steegje naast de snackbar richting het achterliggende Flevoplantsoen. Daar houdt het spoor van de overvaller op. 
Wie heeft zondagmiddag 22 oktober iets gezien? Wie kent iemand die na die datum ineens opvallend veel sigaretten van de eerder genoemde merken heeft?

Signalement:

  • Lengte: 1.85 meter
  • Postuur: normaal
  • Kleding: zwarte Nike schoenen, donkere broek, grijze trui, korte zwarte (leren) jas 
Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Via deze link kan anoniem worden getipt bij Meld Misdaad Anoniem.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.