nieuws

Verbeek kan tegen PSV geen beroep doen op Holla en Vuckic

Gertjan Verbeek kan zondag in zijn eerste duel als trainer van FC Twente geen beroep doen op Danny Holla en Haris Vuckic. Het meespelen van Oussama Assaidi is nog niet zeker.Â
Verbeek weer dat zijn eerste duel waarschijnlijk een zware wordt: "Ik weet niet of het reëel is om als doel te stellen dat we de eerste uitoverwinning bij PSV moeten gaan halen. Niks is onmogelijk, dus er zijn altijd kansen die je krijgt in een wedstrijd. Je bent nooit kansloos, deze wedstrijd ook, maar je moet wel realistisch blijven. PSV is al lang ongeslagen in eigen huis en dat willen ze denk ik ook blijven. Ze willen de koppositie verstevigen, dus het wordt een zware dobber. Maar afijn, in de situatie waar wij in zitten is iedere wedstrijd belangrijk."

Veel informatie

Verbeek werd maandag gepresenteerd bij Twente en kijkt tevreden terug op de eerste dagen: "Je leert de jongens nu natuurlijk veel persoonlijker kennen. Je moet altijd oppassen dat je niet vooringenomen bent. Je kijkt er van de buitenkant tegenaan en je neemt ook heel veel informatie op. Vooral de afgelopen dagen, op het moment dat je speelt dat je eventueel naar Twente zou kunnen gaan. Dan ga je wat meer informatie inwinnen, ook bij collega-trainers die al tegen Twente hebben gespeeld."

Onbevangen

"Toch moet je proberen er onbevangen in te stappen en te zorgen dat je de eerste indrukken begrijpt en dan ga je kijken hoe de spelers en de medewerkers jou gaan begrijpen. Eerst maar eens kijken wat goed is en verbeterd moet worden. En dan dingen aanpassen, daar waar jij denkt dat dat nodig is."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.