nieuws

Matig Go Ahead Eagles lijdt terechte nederlaag bij Telstar

Na zes ongeslagen duels in de Jupiler League weet Go Ahead Eagles weer wat verliezen is. Op bezoek bij Telstar leed de formatie van Leon Vlemmings een terechte nederlaag. Het werd 3-1. 
In de eerste helft was het de thuisploeg dat de klok sloeg in Velsen-Zuid. Nadat eerst Platje in kansrijke positie over schoot, was het even later wel raak voor Telstar. Via een snelle aanval wist Schouten met een fraaie volley voor de 1-0 te zorgen.

Overwicht Telstar

Go Ahead Eagles had ook in het vervolg geen vat op het goede spel van de gastheren en moest daardoor ook de 2-0 incasseren. Van grote afstand vloog een schot van Osman binnen. Alleen Langedijk wist namens de bezoekers gevaarlijk te worden met twee schoten van afstand. Vlak voor rust mocht Go Ahead nog van geluk spreken dat Novakovich het duel niet vroegtijdig besliste. 

Hendriks

Ook in de tweede helft had Go Ahead moeite om een vuist te maken en was Osman namens Telstar dicht bij de 3-0. Toch kwamen de Deventenaren uit het niets op 2-1. Hendriks zorgde twintig minuten voor tijd - met zijn elfde van het seizoen - voor de aansluitingstreffer. Lang kon Go Ahead daar niet van genieten want een paar minuten later werd de marge van twee weer hersteld dankzij Osman. Dat bleek ook het slotakkoord: 3-1.

Telstar - Go Ahead Eagles 3-1

1-0 Schouten (9)
2-0 Osman (26)
2-1 Hendriks (70)
3-1 Osman (73)
Arbiter: Mulder
Geel: Corbin-Ong
Telstar: De Boer; Brito, Van Heertum, Van Huizen, Cabral; Korpershoek (Knol/87), Osman, Schouten; Sno (Najaj/74), Platje (Van Iperen/80), Novakovich. 
Go Ahead Eagles: Stevens; Groenbast, Ketting, Beukema (Soumaoro/64), Corbin-Ong; Suk, Hölscher (Maneschijn/31), Overgoor, Langedijk; De Kogel (Werkhoven/78), Hendriks. 
Bekijk hier de statistieken van de spelers van Go Ahead Eagles. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.