nieuws

Ketting kritisch na nederlaag: "Het was vandaag zwaar onder de maat"

Go Ahead Eagles leed vrijdagavond een terechte 3-1 nederlaag tegen Telstar en daardoor is er zand in de motor gekomen op de weg naar boven in de Jupiler League. Verdediger Rick Ketting was niet te spreken over het matige optreden van de Deventenaren.
"We zijn hier gekomen om goed spel te laten zien en qua punten de lijn door te trekken van de afgelopen weken. Vanaf het eerste moment is dat niet gelukt en het was vandaag gewoon zwaar onder de maat", vertelt Ketting. "Het is makkelijker om dingen op te noemen die niet goed gingen dan wel goed gingen en dat was ook wel duidelijk in het begin", doelt hij op de matige openingsfase. 

"In de spiegel kijken"

"De duels worden niet goed gespeeld. Ik denk dat iedereen in de spiegel moet kijken en de beelden moet terugkijken", vervolgt de verdediger, die ook kritisch was op zijn eigen spel. "Ik vond dat ik het zelf ook niet goed deed, ik was vandaag onder de maat. Ik denk dat de rest van het team het ook was en daardoor zijn we individueel en als team gezakt."

"Niet goed genoeg"

Ketting beseft dat het spel van Go Ahead momenteel nog te wisselvallig is. "Dat is de realiteit en het is aan ons om dat te veranderen. Het ligt niet aan de werklust, alleen we leveren niet de kwaliteit die we hebben. Dat is gewoon een feit en het is niet goed genoeg. Ik denk dat we daar eerst aan moeten werken, voordat mensen kunnen gaan roepen dat we kandidaat zijn voor de bovenste plekken, want die moet je wel verdienen en op dit moment doen we dat echt niet." 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.