nieuws

Te weinig bewijs voor drugshandel door bestuurslid Vak-P

Geen zaak tegen bestuurslid Vak-P
Geen zaak tegen bestuurslid Vak-P
Er is te weinig bewijs om een bestuurslid van supportersvereniging Vak-P van FC Twente te vervolgen voor drugshandel in het supportershome. Dat schrijft de Tubantia op basis van documenten die de krant heeft ingezien.
Het seponeren van het strafrechtelijk onderzoek betekent dat geen enkel bestuurslid nog wordt verdacht van betrokkenheid bij drugshandel in het supportershome, aldus de krant.
Het bestuurslid kreeg na de politie-inval in het supportershome, begin april, een uitnodiging om zich te melden bij de politie. De man werd verhoord, maar niet aangehouden. Nu blijkt dus dat er te weinig bewijs tegen hem is.
Bij de inval in april werd harddrugs gevonden. Bij huiszoekingen in drie woningen in Enschede werd die nacht een partij echt uitziende nepwapens gevonden. Vijf mannen worden verdacht van handel in harddrugs, verboden wapenbezit en deelneming aan een criminele organisatie. Volgend jaar wordt hun zaak behandeld.
Twaalf personen die zijn aangehouden tijdens rellen die na de inval ontstonden, worden vervolgd voor betrokkenheid bij die rellen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.