nieuws

Man uit De Krim ramt stilstaande auto's op de N377

Gewonden bij ongeluk op de N377
Gewonden bij ongeluk op de N377
Bij een aanrijding op de N377 bij Coevorden zijn gisteravond twee automobilisten gewond geraakt. Beide slachtoffers werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In totaal waren bij het ongeval drie auto’s betrokken.
Een automobilist uit De Krim botste op twee auto's die langs de kant van de weg stonden. Die auto's stonden daar omdat één van beide wagens al schade had. 

Alarmlichten aan

Een 19-jarige automobiliste uit Radewijk zag ter hoogte van de rotonde van de Krimweg dat een auto voor haar forse schade aan de achterzijde had. De 19-jarige bestuurster attendeerde de 82-jarige automobiliste uit Coevorden op deze schade. Beide auto’s stonden aan de zijkant van de weg stil met de alarmlichten aan. 
De 31-jarige automobilist uit De Krim zag dit vermoedelijk niet of te laat. Hij botste met zijn auto tegen de twee andere voertuigen. De 19-jarige en 82-jarige raakten gewond. Beide slachtoffers werden door het personeel van de ambulance en de traumahelikopter gestabiliseerd.

Per ambulance naar ziekenhuis

Vervolgens werden de twee per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De 31-jarige man kwam met de schrik vrij. Verkeersspecialisten doen nader onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.  

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.