nieuws

Calijn en Sanne zoeken oud-baasjes van verwaarloosde en in beslag genomen paarden

De stichting Paard Zoekt Baas is op zoek naar de oud-eigenaren van zestien paarden die vorige maand in beslag zijn genomen in Enschede vanwege verwaarlozing.
De paarden waren op een boerderij aan de Brandemaatweg in Enschede geplaatst om te genieten van de oude dag. De voormalige eigenaren van de paarden dachten dat hun dier daar in goede handen was. Maar dat bleek niet zo te zijn.
De paarden en pony's werden verwaarloosd en zijn daarom door de politie in beslag genomen. Ze staan nu tijdelijk bij Paard Zoekt Baas. De stichting wil met de oud-eigenaren in contact komen en ze de mogelijkheid bieden om hun paard weer terug te nemen. Eén eigenaar heeft zich inmiddels gemeld.

Henk ten Napel
Paard Zoekt Baas is een initiatief van de stichting Zinloos Geweld Tegen Dieren van Henk ten Napel. Doel van de stichting is om paarden die mishandeld en of verwaarloosd zijn een goed te-huis te geven.
Calijn ten Napel en Sanne Kolman benadrukken dat het doel van de stichting ook is om mensen goed te laten nadenken aan wie ze hun paard verkopen of afstaan. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.