nieuws

RTV Oost SchlagerSymphonica

Guido's Orchestra en VoXXclub
Guido's Orchestra en VoXXclub
Zin in een feestje? Kom dan op vrijdag 15 december naar het RTV Oost SchlagerSymphonica in Hangar 11 op Vliegveld Twenthe. Een uniek Schlager-meezingfeest met topartiesten en een geweldige sfeer.Â

Lass die Sonne in dein Herz

Het motto van deze eerste editie van het RTV Oost SchlagerSymphonica is ‘Lass die Sonne in dein Herz’. Het draait hierbij om meezingen en samen feesten in een gemütliche Duitse ambiance. Schlagersterren die er op treden, zijn o.a. Die Gruppe Wind, Schlagerboyband VoXXclub, Massada, Otto Lagerfett, Die Tolle Leute, Annabel Anderson, Folkert Hans, Wendy Kokkelkoren en Edda.

Guido's Orchestra

Het huisorkest van SchlagerSymphonica is Guido's Orchestra onder leiding van Guido Dieteren. Nederland kent Guido's Orchestra van een 'hamburgerreclame' en van Symphonica in Rosso. Eind oktober stond Guido's Orchestra met Simply Red nog drie dagen in Ziggo Dome.

VoXXclub

De organisatie heeft samen met Guido's Orchestra de meest populaire schlagerboyband van dit moment gestrikt voor de eerste show in Nederland. VoXXclub behoort tot de schlagertop van Duitsland. Zo zongen ze al duetten met Schlagerlegendes als Heino, DJ Ötzi, Semino Rossi, Nik P., Mickie Krause en Jürgen Drews. Dit jaar ging VoXXclub al op een grote tournee langs dertig stadions of megahallen door Duitsland en Oostenrijk. 
Meer informatie over het evenement en de ticketverkoop vindt u op www.schlagersymphonica.nl. RTV Oost SchlagerSymphonica zie je op oudejaarsdag om 23.25 uur op TV Oost. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.