nieuws

N750 tussen Vriezenveen en Daarlerveen vier weken dicht (update)

De N750 tussen Vriezenveen en Daarlerveen is met ingang van maandagochtend zeven uur afgesloten voor onderhoud. De hoofdrijbaan wordt opnieuw geasfalteerd en de inritten naar de huizen worden aangepast.
De weg gaat gaat pas op vrijdag 8 december om zes uur 's avonds weer open. De afsluiting vindt plaats vanaf de rotonde Nieuwe Daarlerveenseweg in Vriezenveen tot de kruising met het Veenkanaal in Daarlerveen.
Het verkeer wordt omgeleid via de N341 en de N36. De omleiding wordt met borden aangegeven. Aanwonenden en aanliggende bedrijven zijn voor het grootste gedeelte bereikbaar. Het verkeer wordt geregeld door verkeersregelaars. Zij staan aan beide zijden van de afgesloten N750.

Afsluiting brug Daarlerveen

Ook de brug in Daarlerveen moet worden afgesloten. Dat gebeurt na de werkzaamheden aan de N750. Tijdens deze afsluiting wordt de installatie van de brug in Daarlerveen aangepast.
Van 11 december zes uur 's ochtends tot en met zaterdag 16 december 's tien uur 's avonds is de brug dicht. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de grote en kleine Puntbrug. De aannemer zorgt voor alternatief vervoer voor de schoolgaande kinderen van basisschool De Veenbrug in Daarlerveen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.