nieuws

Uitslagen: Nog geen periode voor DOS Kampen en Oranje Nassau

De uitslagen en standen
De uitslagen en standen
Vandaag was er een inhaal- en bekerprogramma in het amateurvoetbal. Bekijk hier alle uitslagen van de gespeelde wedstrijden.
In de 2e klasse H kon DOS Kampen zonder te spelen de eerste periode pakken. Daarvoor moest De Esch punten verspelen tegen SVI, maar deed dat niet. Het won met 4-0 en daardoor duurt het nog even voordat de periodewinnaar bekend wordt.
Oranje Nassau slaagde er ook nog niet in om de eerste periode te pakken in de 3e klasse D. De ploeg uit Almelo moest winnen bij SVVN, maar ging met 3-2 onderuit. Volgende week krijgt de ploeg in eigen huis tegen Kloosterhaar een nieuwe kans.
In de 4e klasse E blijft Zuid Eschmarke uit Enschede zonder zege. Almen won in eigen huis met 2-0 van de ploeg, die hekkensluiter blijft met twee punten. Sportlust Glanerbrug is nog steeds ongeslagen in die klasse na een zege op FC RDC.
In de 5e klasse A Noord wacht ook Blokzijl na vandaag nog op de eerste zege. HJSC was met 5-2 te sterk.

Daarnaast stonden er ook een reeks wedstrijden op het programma in de districtsbeker. Derdeklasser Olympia'28 stuntte door met 4-3 te winnen van asv Dronten uit de 1e klasse. Kijk hier voor de uitslagen in Oost en hier voor de uitslagen in Noord.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.