nieuws

Uitslagen: Manderveen en Bornerbroek ook na onderling duel nog zonder zege

Manderveen en Bornerbroek hoopten vandaag allebei op de eerste zege van het seizoen in de 5e klasse A. In Manderveen stonden de ploegen tegenover elkaar, maar een winnaar kwam er niet: 3-3. Bekijk hier alle uitslagen van vanmiddag.
In de 2e klasse J verloor Bon Boys voor het eerst. Columbia maakte in het restant een 1-0 achterstand goed tegen de ploeg uit Haaksbergen en won met 2-1.
In de 3e klasse B had Helios de eerste periode kunnen pakken door te winnen bij Twenthe, maar in Goor werd het 2-2 in het restant. Het duel was eerder bij 1-2 gestaakt.
GFC is in de 4e klasse B ook na het inhaalduel van duel vanmiddag nog ongeslagen. De ploeg won bij TVO met 3-1.
In de 4e klasse E Noord is Steenwijkerwold nog ongeslagen. Vanmiddag werd het tegen Old Forward 3-3.
Ulu Spor en IJhorst waren tot vandaag zonder puntenverlies in de 5e klasse A Noord. Vanmiddag stonden ze tegenover elkaar en daarbij bleek Ulu Spor duidelijk de betere. Giethoorn won met liefst 9-0 bij Willemsoord. Laatstgenoemde wacht nog steeds op de eerste zege, net als Kuinre. Die ploeg speelde met 2-2 gelijk tegen Vilsteren.
Ook stonden er nog enkele duels in de districtsbeker op het programma. Rohda Raalte haalde uit tegen ABS in Oost en in Noord ging Steenwijker Boys hard onderuit tegen Alcides.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.