nieuws

Krekkelstad houdt de vaart erin met Stadsprins Hans Koens

Hoogheden Krekkelstad
Hoogheden Krekkelstad
De nieuwe Stadsprins van Krekkelstad is Hans Koens. Hij kwam zaterdagavond met veel glitter en glamour op tijdens de aftrap van het nieuwe carnavalsjaar in Enschede.
Samen met de secretarissen Peter Holkenbrink en Gert Doldersum zal Stadsprins Hans dit jaar het feest van de Enschede Karnavals Vereniging aanvoeren. 

Promotie

Voor dit driemanschap staat het carnavalsseizoen 2017-2018 in het teken van de totale promotie van carnaval in Enschede. Een bezoek aan het Roessingh, Livio en diverse bejaardentehuizen en scholen staan derhalve ook al gepland.

Bijzondere hobby

Koens (42) is geboren en getogen Enschedeër en in het dagelijks leven werkzaam in de transportsector. Naast carnaval vieren is ballonvaren zijn grote passie. Dit vinden we terug in het motto van Stadsprins Hans, 'Wie’j hoalt de vaart d’rin!'. 

Klötterboksen

Koens is van huis uit niet met het feest der zotten opgegroeid. Op zijn twintigste, toen hij in aanraking kwam met de  grote feesten van de Klötterboksen, kreeg hij de smaak te pakken.

Secretarissen

Oud-Stadsprins Peter Holkenbrink (54) is zijn secretaris. In het dagelijks leven is Holkenbrink werkzaam bij Unex, een producent van keramische producten. Gert Doldersum (45) is de tweede andere secretaris. Doldersum is zelfstandig ondernemer in de textielbranche.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.