nieuws

Handbalster Martine Smeets in definitieve WK-selectie

Martine Smeets is definitief geselecteerd voor het WK handbal van komende maand in Duitsland. De speelster uit Geesteren zit in de 14-koppige definitieve selectie. Er komen nog twee speelsters bij.
De 13 speelsters die naast Smeets zeker zijn van een plek zijn: Tess Wester, Jasmina Jankovic, Angela Steenbakkers, Yvette Broch, Danick Snelder, Angela Malestein, Debbie Bont, Laura van der Heijden, Nycke Groot, Lois Abbingh, Estavana Polman, Kelly Dulfer en Jessy Kramer.

Trainingsstage

In de voorbereiding op het WK gaat de Nederlandse selectie met 23 vrouwen een trainingsstage houden op Papendal. Van de negen speelsters die niet in de definitieve selectie zitten worden er dan nog twee gekozen die mee mogen naar Duitsland. Dat zijn: Michelle Goos, Lynn Knippenborg, Kelly Vollebregt, Delaila Amega, Charris Rozemalen, Dione Housheer, Merel Freriks, Rinka Duijndam, Inger Smits.

WK

Het WK begint voor Nederland op 2 december met een duel tegen Zuid-Korea. Daarna zijn China, Kameroen, Servië en Duitsland de overige tegenstanders in de groepsfase. Alle duels van Oranje in de poule worden gespeeld in Leipzig. De finale van het toernooi is op zondag 17 december.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.