nieuws

Elftal kernwaarden FC Twente gepresenteerd door Twente Verenigt

Een elftal kernwaarden moet de levensvatbaarheid borgen van FC Twente. Dat is de uitkomst van de supportersavond van de club uit Enschede en de ledenvergadering van Twente Verenigt.
Het officiële supportersorgaan presenteerde vanavond een lijst met elf kernwaarden, die worden omarmd door de fans en de medewerkers van de club uit Enschede.

Noaberschap

Op de lijst prijken veelal algemene normen en waarden zoals de Twentse identiteit, het Noaberschap en de maatschappelijke betrokkenheid van de club. Ook moet de ontwikkeling van de eigen jeugd om voorrang vechten bij FC Twente.

Jeugd
Zo valt er te lezen bij punt 10: "Op sportief vlak hebben we als club een duidelijke lange termijnvisie. Aan die visie houden we vast en deze is nadrukkelijk niet afhankelijk van individuen of personele wisselingen. Wij stimuleren – uit sportief en sociaal oogpunt – de ontwikkeling van de jeugd in onze Voetbalacademie."
De complete lijst met kernwaarden is te vinden in bijgevoegd document.

Kritische vragen
De supportersavond in De Grolsch Veste werd maandag door zo'n tweehonderd fans bezocht. Aan de clubleiding werden kritische vragen gesteld over onder meer de financiële situatie van de Enschedese club.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.