nieuws

Bedrijf Jos Hermens nieuwe eigenaar atletiekevenement FBK Games

Het jaarlijkse atletiekevenement FBK Games heeft een nieuwe eigenaar. Met ingang van het komend jaar heeft Sportmanagementbureau Global Sports Communication het festijn dat jaarlijks in Hengelo wordt gehouden overgenomen van Golazo Athletics.
"Ik heb de mogelijkheid die Golazo Athletics me bood met beide handen aangegrepen", zegt voormalig topatleet Jos Hermens van Global Sports Communication. "Ons bureau werkt wereldwijd en we zien overal interessante vernieuwingen in onze sport, die we graag naar de FBK Games willen brengen."

Meer entertainment

Directeur Hans Kloosterman is blij met de nieuwe kansen die de overname de FBK Games biedt. "We kunnen nu de volgende stap gaan zetten", vertelt hij in het programma Afslag Oost. Meer entertainment is één van de zaken die aangepakt gaan worden. "Kijk naar beachvolleybal en shorttrack. Topsport staat daar centraal, maar daar om heen zit een heel pakket aan entertainment."

Meer budget

Ook is het de bedoeling dat het budget verhoogd wordt, zodat meer topatleten in Hengelo aan de start kunnen verschijnen. De FBK Games wil daarnaast de samenwerking zoeken met andere internationale wedstrijden, zodat de wedstrijd "een sterke positie kan realiseren". 
De FBK Games is het enige internationale topatletiekevenement van Nederland. De volgende editie is op 3 juni 2018 gepland.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.