nieuws

Controle bungalowpark Baveldsdennen Denekamp rustig verlopen

De controle die de gemeente Dinkelland vanochtend heeft uitgevoerd op het bungalowpark Baveldsdennen in Denekamp, is rustig verlopen. Doel van de actie was om, in het kader van de Basisregistratie Personen en de fiscale wetgeving, te weten wie er in de huisjes op het bungalowpark verblijven.Â
De actie werd uitgevoerd door de gemeente Dinkelland, samen met de politie, Belastingdienst, Sociale Recherche en het UWV. De actie begon vanochtend rond 5:30 uur met een verkeerscontrole op de Johanninksweg en bij de poort van het vakantiepark. Vanaf 9 uur werden alle woningen bezocht. Bewoners die nog niet waren ingeschreven bij de gemeente Dinkelland konden dit alsnog ter plekke regelen.

Wietplantage gevonden

Tijdens de controle is er in één van de woningen een wietplantage gevonden, die niet meer in gebruik is. Ook zijn er enkele bewoners op het vakantiepark die nog openstaande boetes heeft. De politie heeft met hen hierover afspraken gemaakt.

Tevredenheid over actie

De samenwerkende partijen kijken tevreden terug op de samenwerking. “De samenwerking met de overige partijen is uiterst prettig verlopen", vertelde burgemeester Ineke Bakker. "Daarnaast is gewoon heel goed om in kaart te brengen wie er wonen en wat er hier zoal gebeurt.” Ook bewoners en bezoekers zijn blij met de actie. Ze ervaren het positief dat er op deze manier aandacht is voor de veiligheid en leefbaarheid van het park.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.