nieuws

'Visitekaartje' René Eijsink Twents ondernemer van het jaar

René Eijsink is vanavond verkozen tot Twentse ondernemer van het Jaar. De jury oordeelde dat Eijsink, leverancier van betalingssystemen en specialistische software voor onder andere de horeca en retail, een 'visitekaartje is voor het Twentse ondernemerschap'.
In de finale nam Eijsink het op tegen Marten Hinsenveld van HP Valves en Inge Reijmer van I&O Research. De jury roemde Eijsink om zijn bevlogenheid en commerciële dynamiek.
Eijsink imponeerde als ‘een rasechte verkoper, die voor het bedrijf door het vuur gaat: De erfenis van het familiebedrijf rust op zijn schouders en motiveert hem tot het uiterste’.

Twentse Start-up
De prijs voor Beste Twentse Start-up ging naar het bedrijf Axign, dat een microchip ontwikkelde om de klankkleur van muziek te verbeteren. De jury had oog voor het complexe traject dat de oprichters aflegden en de impact die dit puur Twentse product kan hebben in de consumentenmarkt.

Fitste Bedrijf werd DealerDirect, onder andere bekend van Ikwilvanmijnautoaf.nl. Directeur Bas Oude Luttikhuis werd door de jury geprezen vanwege zijn voortrekkersrol om zijn medewerkers gezonder te laten eten en meer te laten bewegen.

Bekendmaking
De bekendmaking vond plaats tijdens TOM’s Business Blow Out, het business-event dat dit jaar voor de tweede keer in de Grolsch Veste plaatsvond op initiatief van uitgeverij Van Deinse Media en een groot aantal partners.
De jury, bestaande uit Wilma van Ingen, Regina Nieuwmeijer, Gaston Sporre, Dave Blank en Henk Dijks, beoordeelde de genomineerden op hun visie, ondernemerschap en bijdrage aan Twente.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.