nieuws

Ludieke reactie Eagles op 'kusincident', bos bloemen en overnachting naar Dordrecht

Steward GA Eagles grijpt in bij kusviering
Steward GA Eagles grijpt in bij kusviering
Het veroorzaakte vanavond flink wat ophef, het 'kusincident' in de Adelaarshorst in Deventer. Een speler van Dordrecht vierde de 0-3 door zijn vriendin een zoen te geven. Maar dat werd niet gewaardeerd door een steward van Go Ahead Eagles, die de tortelduifjes wegstuurde. Eagles reageerde razendsnel en op een ludieke manier op de actie.
De suppoost vond het maar niets dat speler Gustavo Hamer na zijn doelpunt in de slotfase naar de boarding liep en zijn vriendin, die even van de tribunes was afgedaald, een dikke kus gaf.
Voor het oog van de tv-camera's kwam de clubfunctionaris op een drafje aanzetten om het koppel uit elkaar te halen en beiden met strenge gebaren de les te lezen.
Go Ahead Eagles zag het met lede ogen aan, maar reageerde razendsnel op een ludieke manier.
"Oei, dat is niet de bedoeling. Uiteraard juichen wij liefde in het stadion alleen maar toe. Daarom is er namens club én steward een rood-gele bos bloemen en een voucher voor een romantische overnachting op weg naar Dordrecht voor Gustavo Hamer en zijn vriendin", liet de club een uurtje na de wedstrijd attent weten.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.