nieuws

Jong FC Twente niet langs tien man Spakenburg en speelt doelpuntloos gelijk

Nick Hengelman
Nick Hengelman
Jong FC Twente heeft vanmiddag niet weten te winnen bij Spakenburg. De Enschedese ploeg van trainer Dennis Demmers speelde lang met een man meer, maar kwam niet tot scoren: 0-0.
Na een kwartier was Spakenburg de eerste ploeg die gevaarlijk werd, maar een vrije trap en daaropvolgende hoekschop gingen er niet in. Na een half uur was Twente dicht bij de gelijkmaker, maar de bal ging er via de binnenkant van de paal uit. Doelman Nick Hengelman bracht even later redding op een een schot van Barry Beijer. Kort voor rust waren beide ploegen nog dichtbij, maar de ruststand was 0-0.
Een paar minuten na rust moest de thuisploeg met tien man verder na een rode kaart voor Philip Ties na een elleboogstoot. Kort daarna was Twente dicht bij de 0-1, maar doelman Leon ter Wielen bracht redding. Even later was Spakenburg twee keer gevaarlijk, maar Hengelman hield zijn doel schoon. In de slotfase moest Ter Wielen er een paar keer aan te pas komen, maar deed dat goed en ook hij hield zijn doel schoon en dus was 0-0 een logische eindstand.

Spakenburg - Jong FC Twente 0-0

Bekijk hier de statistieken van Jong FC Twente na het duel bij Spakenburg.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.