nieuws

Meerdere aanhoudingen in nacht vol drank en drugs in Almelo

Meerdere aanhoudingen in Almelo na avond vol drank en drugs
Meerdere aanhoudingen in Almelo na avond vol drank en drugs
De politie heeft gisteren in Almelo meerdere bestuurders aangehouden die onder invloed achter het stuur zaten of zonder rijbewijs reden. Daarnaast werd een 26-jarige man uit Almelo aangehouden op verdenking van mishandeling.
Rond middernacht controleerden agenten een 22-jarige Almeloër aan de Bellavistastraat. De agenten hadden het vermoeden dat de man onder invloed was van drugs. Na een bloedproef bleek dit inderdaad het geval te zijn, waarna proces verbaal werd opgemaakt.
Een paar uur later werden agenten naar de Sluiskade Zuidzijde gestuurd, waar een 18-jarige vrouw uit Vriezenveen van haar fiets was gevallen. De vrouw had waarschijnlijk te veel alcohol gedronken en is naar het ziekenhuis gebracht voor een controle. 

Vechtpartij

Een half uur later, rond 02.40, was er een vechtpartij op de Grotestraat in Almelo. De vechtpartij was door camera's gefilmd, waardoor een 26-jarige verdachte even later kon worden gearresteerd. De man zou een 39-jarige Wierdenaar hebben verwond en later een ruit hebben gesloopt. Het slachtoffer liep een schouderbreuk op en moest daarvoor naar het ziekenhuis. 

Kort na de vechtpartij troffen agenten op de Grotestraat een 16-jarig meisje uit Wierden aan dat zo dronken was dat ze niet meer op haar benen kon staan. Zij is meegenomen naar het politiebureau waar haar ouders zijn gebeld.

Overvolle auto

Nog geen vijf minuten later werd op het Twentheplein de bestuurder van een overvolle auto aangehouden. De auto waar formeel vier personen in passen, vervoerde zeven passagiers: vier personen op de achterbank en drie voorin.
De bestuurder had geen rijbewijs en kreeg een bekeuring. De enige persoon in de auto die wel een rijbewijs had, was onder invloed van alcohol. Daarom moest het hele gezelschap te voet verder.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.