nieuws

Politie doorzoekt huis in Groningen in onderzoek naar moord op Halil Erol

In het onderzoek naar de moord op Halil Erol uit Steenwijk wordt vanmorgen een huis in Groningen doorzocht door de politie Oost-Nederland. Dat meldt RTV Noord.
Het huis staat aan de Doornbosheerd. Agenten zijn in de woning bezig met forensisch onderzoek naar sporen die de politie verder zouden kunnen helpen in het onderzoek naar de de in 2010 gepleegde moord. 
Eerder werd al bekend dat een 39-jarige vrouw uit Groningen werd opgepakt. Het zou gaan om een vrouw met een Turkse achtergrond, uit de familie van de ex-vrouw van Erol, meldt RTV Noord. De politie heeft dat niet bevestigd.
Erol werd in februari 2010 als vermist opgegeven. Vervolgens werd zijn auto in maart zonder kentekenplaten brandend aangetroffen in Haren. In juni van dat jaar werden in het buitengebied van Steenwijk zijn armen en benen in een zak aangetroffen.
In 2013 werden op meerdere plekken in Nederland nog meer lichaamsdelen van hem gevonden, maar er ontbreken nog steeds lichaamsdelen.
Volgens een politiewoordvoerder hebben de huidige bewoners van het huis aan de Doornbosheerd niets met de zaak te maken. "We hebben ze van tevoren ingelicht dat we vandaag dat onderzoek zouden komen doen en daar werken ze aan mee", aldus de woordvoerster tegen RTV Noord. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.