nieuws

Programma: Dubbel programma GA Eagles, VC Zwolle en topper Coulisse/Twente

Programma deze week
Programma deze week
Er staat weer een vol sportprogramma op de rol. Hieronder een overzicht van de belangrijkste en opvallendste wedstrijden in de Overijsselse sportwereld van deze week.

Betaald voetbal

FC Twente speelt deze speelronde in de eredivisie al op vrijdag. De ploeg gaat dan op bezoek bij AZ. Heracles Almelo speelt een dag later tegen NAC en PEC gaat op bezoek bij Heerenveen.
In de Jupiler League speelt Go Ahead Eagles op vrijdag en maandag. In de 2e divisie ontvangt HHC promovendus De Dijk.

Amateurvoetbal

In de hoofdklasse B op zaterdag is Genemuiden de nieuwe koploper. De ploeg speelt zaterdag thuis tegen csv Apeldoorn. Nummer twee Excelsior'31 speelt thuis tegen De Zuidvogels. Nummer vier Berkum gaat op bezoek bij Huizen en Staphorst speelt bij nummer drie DFS.
In de 3e divisie op zondag speelt HSC'21 het uitduel bij JVC Cuijk en gaat Quick'20 bij OJC Rosmalen opnieuw op zoek naar de eerste overwinning.
In de lagere klassen zijn er nog vier Overijsselse clubs zonder puntenverlies. Dat zijn PH, Barbaros, Dalfsen en Ulu Spor. Drie clubs haalden nog geen punt. Dat zijn HFC Storica, Daarlerveen en Hoonhorst.

Handbal

In de eredivisie staan er maar twee wedstrijden op het programma. Borhave gaat op bezoek bij Foreholte en Dalfsen komt niet in actie.

Squash

De mannen van Coulisse/Twente spelen morgen de topper in de eredivisie tegen Dordrecht. Beide ploegen verloren nog niet. Bij de vrouwen is Zwolle de koploper. Vrijdag gaat het op bezoek bij Victoria, de nummer drie.

Volleybal

Een dubbel programma voor de heren van VC Zwolle in de eredivisie deze week. Morgen speelt de ploeg in eigen huis tegen Talentteam Papendal en zaterdag gaat het op bezoek bij Vallei Volley. De mannen van Webton Hengelo uit de topdivisie komen vanavond in actie in de beker. Het gaat dan bij 1e divisionist proberen de kwartfinales te bereiken.
De drie Overijsselse vrouwenploegen spelen een thuisduel komend weekend. Set-Up'65 ontvangt VC Weert. Flamingo's'56 komt naar Regio Zwolle en Eurosped speelt tegen Peelpush.

Waterpolo

De heren van Het Ravijn spelen zaterdag de topper tegen UZSC. Beide ploegen verloren pas een keer en staan op de plekken drie en vier. De vrouwen van Het Ravijn zijn komend weekend vrij.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.