nieuws

Politie: lichaam Halil Erol uit Steenwijk vermoedelijk in woning Groningen in stukken gesneden

Halil Erol verdween in februari 2010
Halil Erol verdween in februari 2010
De politie heeft informatie gekregen dat het lichaam van Halil Erol uit Steenwijk, die in 2010 werd vermoord, vermoedelijk in een woning in Groningen in stukken is gesneden. Dat is vanavond in de uitzending van Opsporing Verzocht gemeld. In de woning is onder meer gezocht naar bloed van het slachtoffer.
Vrijdag werd een 39-jarige vrouw uit Groningen aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op de 34-jarige Erol. Het zou gaan om een vrouw met een Turkse achtergrond, uit de familie van de ex-vrouw van Erol. De politie heeft dat niet bevestigd.

Lichaamsdelen

Erol werd in februari 2010 als vermist opgegeven. Vervolgens werd zijn auto in maart zonder kentekenplaten brandend aangetroffen in Haren. In juni van dat jaar werden in het buitengebied van Steenwijk zijn armen en benen in een zak aangetroffen.
In 2013 werden op meerdere plekken in Nederland nog meer lichaamsdelen van hem gevonden, maar er ontbreken nog steeds lichaamsdelen.
De politie houdt er rekening mee dat Halil Erol om het leven is gebracht omdat hij op een of andere manier betrokken was bij een conflict in kringen van de hennephandel.

Laptop, telefoons, kentekenplaten

Tijdens de uitzending zijn verschillende vragen gesteld waarop de politie nog steeds geen antwoord heeft. Zo zijn een laptop en twee mobiele telefoons van Erol nog steeds kwijt.
Ook zijn de kentekenplaten van zijn auto nog steeds spoorloos. Na de brand in Haren zijn die meerdere keren gesignaleerd bij Zoetermeer en Rotterdam, vermoedelijk op een andere auto.

15.000 euro beloning

In 2010 is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die tot de oplossing leidt. Deze geldt nog steeds. Mensen die meer informatie hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.