nieuws

Na lange zoektocht naar modellen vandaag fotoshoot in XXXXXL-kleding

Uit honderden aanmeldingen zijn zes mannen met een maatje meer gekozen die vandaag meededen aan een fotoshoot van het Vroomshoopse kledingbedrijf Bigmensfashion.
Een maand geleden begon het bedrijf met de zoektocht naar mannen met 4x, 5x of 6x XL. Ook moesten ze "uitstralen dat je je niet hoeft te schamen voor een maatje meer". 
De meeste modellenbureaus werken met modellen tot maat XL of XXL, volgens het Vroomhoopse bedrijf. De oproep aan mannen met grotere maten om zich aan te melden bij het bedrijf, leverde honderden reacties op. Eigenaresse Karien Lukas: "De zoektocht bleek snel uit de klauwen te lopen."

'Best lastig om goede kleding te vinden'

Na een casting werden zes mannen uitgekozen voor de fotoshoot van vandaag. "Fantastisch dat je dit mee mag maken als stevig model", zegt een van de mannen. "De kleding zit fantastisch. Het is normaal gesproken best lastig voor ons om kleding te kopen."
Bigmensfashion hoopt met de foto's af te komen van het "aardappelzak imago" van kleding in grote maten. De foto's zullen te zien zijn op de website van het bedrijf.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.