nieuws

Captain Nigel van Oostrum langer door bij Landstede Basketbal

Nigel van Oostrum
Nigel van Oostrum © Pro Shots
Landstede Basketbal en Nigel van Oostrum hebben overeenstemming bereikt over verlenging van het lopende contract. De 27-jarige guard, die in de zomer van 2016 over kwam van Aris Leeuwarden, is bezig aan zijn tweede seizoen in Zwolse dienst.
"Ik zit zo lekker in mijn vel in Zwolle. Ik voel mij hier gewoon thuis", stelt de geboren Engelsman, die beschikt over liefst drie nationaliteiten (Amerikaans, Engels en Nederlands).

Ontwikkeling
"Voor mij is dit de perfecte plek om mijzelf te ontwikkelen en als basketballer beter te worden. Landstede Basketbal beschikt gewoonweg over een toporganisatie", vervolgt hij. "Daarnaast ligt het teamspel van Landstede mij goed. Wij werken er elke dag hard aan om als team beter te functioneren, om uiteindelijk in de play-offs ons beste basketbal te spelen", aldus de 1.96 meter lange Nigel van Oostrum, die aan het begin van het huidige seizoen door coach Herman van den Belt werd gebombardeerd tot captain.

Leider

"Ik ben blij dat de coach en mijn ploeggenoten vertrouwen in mij hebben. Ik doe er alles aan om een goede leider te zijn, want ik vind dit echt een topteam."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.