nieuws

Verbeek versterkt defensie van FC Twente voor duel met AZ

Gertjan Verbeek gaat de defensie van FC Twente dichttimmeren voor de uitwedstrijd tegen AZ. Na de acht tegentreffers in de duels met PSV en Heerenveen kiest de nieuwe trainer vrijdag voor een vijfmansdefensie.
Jos Hooiveld wordt aan de verdediging toegevoegd. Het is pas de tweede keer dat de 34-jarige verdediger in de basis begint van een competitiewedstrijd van FC Twente. Welke middenvelder of aanvaller hierdoor het veld moet ruimen, is nog niet duidelijk.

Rentree Ter Avest

Hidde ter Avest maakt tegen AZ zijn rentree. De rechtsback had last van zijn lies en ontbrak nog tegen sc Heerenveen. Ter Avest speelt in plaats van Jeroen van der Lely.  Verbeek kan in Alkmaar nog niet beschikken over Danny Holla en Haris Vuckic. Beide middenvelders zijn nog geblesseerd.
Tegenstander AZ is de nummer drie van de eredivisie en won de laatste vier competitiewedstrijden. Bij de ploeg van trainer John van de Brom maakt Wout Weghorst zijn rentree in de basis. De spits uit Borne miste het laatste duel van AZ vanwege een schorsing.

RTV Oost
Het duel in Alkmaar begint om 20.00 uur en is live te volgen via Radio Oost.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.