nieuws

Koopjesjagers opgelet: Black Friday in Overijssel

Het is u vast niet ontgaan: Black Friday. Reclamefolders en advertenties staan er vol mee. Het van oorsprong Amerikaanse concept krijgt steeds meer bekendheid in Nederland. Ook in Overijssel liepen de winkels vandaag weer vol met koopjesjagers.
Bij kledingwinkel SONS in Enschede wordt Black Friday groots gevierd. "We hebben twee dj's ingehuurd en buiten hangen een heleboel ballonnen. Dus we pakken het groots aan", vertelt medewerker Mike Tibbe. 
Tibbe vervolgt: "Dit is het tweede jaar dat wij mee doen aan Black Friday. Vorig jaar was het nog een beetje onwennig, maar dit jaar zie je dat veel meer mensen echt doelgericht naar de stad gaan."

Bekendheid

Maar niet iedereen gaat speciaal voor Black Friday richting de stad. "Ik wist helemaal niet dat dit vandaag was. Ik houd niet zo van drukte dus als ik het had geweten, was ik waarschijnlijk niet naar de stad gegaan", vertelt een vrouw.
Een andere vrouw vertelt: "Ik heb vanmorgen een nieuwe Playstation gekocht, want er was honderd euro korting. Dus dat is wel lekker. Zolang hier niet zo'n koopjesgekte komt als in Amerika, is Black Friday nog wel leuk."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.