nieuws

Taxichauffeur mishandeld in Hengelo, jongen uit Vriezenveen aangehouden

Politie onderzoekt vechtpartij
Politie onderzoekt vechtpartij
De politie heeft afgelopen nacht in het centrum van Hengelo een 18-jarige jongen uit Vriezenveen aangehouden. Hij zou een taxichauffeur in de Langestraat hebben geslagen.
De taxichauffeur kreeg een woordenwisseling met een groep jongeren, die voor de deur van Club Merlijn uitmondde in een vechtpartij. De taxichauffeur liep harde klappen op en raakte dusdanig gewond dat een ambulance moest worden opgeroepen voor verzorging van de man. 

Kentekenplaat weggehaald

Aanleiding voor de ruzie was dat de jongens de kentekenplaat van de taxi hadden gehaald. Hierop ontstond een discussie die uiteindelijk uitmondde in een vechtpartij waarbij de taxichauffeur zwaar werd mishandeld.
Na een tip uit de horeca kwam de politie een kijkje nemen bij het opstootje. In gesprek met de jongeren viel een agent op dat een 18-jarige jongen uit Vriezenveen bebloede knokkels had. In combinatie met nieuw verkregen informatie concludeerden de agenten dat deze Vriezenvener mogelijk betrokken was bij de vechtpartij. Op verdenking van mishandeling is de jongen vervolgens aangehouden en ingesloten op het arrestantencomplex in Borne. 
De politie is op zoek naar getuigen van de vechtpartij, omdat er mogelijk meer jongens klappen zouden hebben uitgedeeld.  

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.