nieuws

BurgerBelang wil uitstel van besluit over N35 bij Haarle

Politieke partij BurgerBelang Hellendoorn wil dat het besluit over de aanpak van de verkeersveiligheid op de N35 bij Haarle wordt uitgesteld. Volgens de partij worden de inwoners van Haarle te weinig gehoord.
Rijkswaterstaat heeft een aantal bijeenkomsten georganiseerd voor aanwonenden van de N35 in Haarle, zo ook afgelopen maandag. Hieruit bleek dat niet alle inwoners zich kunnen vinden in de plannen van Rijkswaterstaat.

"Resultaten zeer teleurstellend"

BurgerBelang over de bijeenkomst: "De resultaten hiervan zijn zeer teleurstellend. Zo teleurstellend, dat Haarle zelf met verschillende alternatieve plannen is gekomen om de verkeersveiligheid daadwerkelijk te verbeteren."
Volgens wethouder Jelle Beintema is er echter te weinig tijd en ruimte om goed te kunnen kijken naar deze alternatieve plannen, voorgesteld door Plaatselijk Belang Haarle. Dit tot grote verbazing van BurgerBelang. 

Uitstel

De partij wil daarom uitstel van het besluit over de aanpak van de N35 bij Haarle, zodat de alternatieve plannen goed bekeken kunnen worden. Volgens de huidige planning wordt op 19 december een besluit genomen over het deel bij Haarle.
CDA Overijssel pleitte gisteren ook voor uitstel van het besluit.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.